gamla-stan.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Skeppsbron

Butikslokal i Skeppsbron

Skeppsbron sträcker sig längs Gamla Stans östra sida, från Strömbron i norr till Slussen i söder. Skeppsbron är en av Gamla stans huvudtrafikleder samt Stockholms äldsta kaj. Flera ståtliga institutioner och historiska byggnader ligger i aknytning till Skeppsbron. Häribland det Kungliga Slottet som också kallas för Stockholms Slott. Det är den svenska monarkens officiella residens. Närheten till puls i omrkingsliggande områden i kombination med den vackra och praktfulla arkitekturen och utsiketen som utsmyckar Skeppsbron, har gjort vägen till en väldigt attraktiv adress. M&C Saatchi AB och Tele 2 är två av flera välrennomenarade bolag på som sitter här.

Från Skeppsbron kan man ta sig till många av Stockholms stadsdelar och områden. Med båt från Stockholm Slussen kajen når du Strömkajen, Djurgården, Nacka Strand och Mariefred.Det är gång avstånd till Gamla Stans inre delar, Slussen samt till Östermalm.

 

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.